Πρώτες φωτογραφίες από Το Τανγκό των Χριστουγέννων

03/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Οι πρώτες φωτογραφίες μιας από τις πλέον αναμενόμενες ελληνικές, κινηματογραφικές παραγωγές της επόμενης σαιζόν δόθηκαν τις προηγούμενες μέρες στη δημοσιότητα.

Γιάννης Μπέζος, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου και Ελένη Κοκκίδου πρωταγωνιστούν στη μεταφορά για τον κινηματογράφο, του βιβλίου του Γιάννη Ξανθούλη, «Το Τανγκό των Χριστουγέννων».

Για να φρεσκάρουμε και λίγο τη μνήμη σας, στο στόρι του βιβλίου και της ταινίας, ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας υπολοχαγός του ελληνικού στρατού (Στέφανος Καραμανίδης), τη δεκαετία του ’70, στο στρατόπεδο Βάτη στον Έβρο, κρυφά ερωτευμένος με την Ζωή (Βίκυ Παπαδοπούλου), γυναίκα του συνταγματάρχη του, Μανώλη Λόγγου (Γιάννης Μπέζος).

Αποφασίζει να της ζητήσει να χορέψουν τανγκό στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του στρατοπέδου που πλησιάζει. Υπάρχει, όμως, μια δυσκολία… δεν ξέρει να χορεύει.

Θα τον βοηθήσει να μάθει, ένας φαντάρος, ο Λάζαρος Λαζάρου (Αντίνοος Αλμπάνης). Ανάμεσα στα μαθήματα αργά τα βράδια, οι δυο άνδρες θα έρθουν πιο κοντά και ανομολόγητα για την εποχή και τον τόπο συναισθήματα, θα έρθουν στην επιφάνεια.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες την 1η Δεκέμβρη σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Βαγγέλη Νάσση. Η διανομή της θα γίνει από την Village.

Πηγή video: www.athinorama.gr


Το Τανγκό των Χριστουγέννων athinorama set visit by athinorama




Δες και αυτό!