Δυο πρωτιές για το Glee

19/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το ‘πε και το κάνε το Glee ή μάλλον ο δημιουργός του Ράιαν Μέρφι. Την Τρίτη που μας πέρασε, στο 16ο επεισόδιο της δεύτερης σαιζόν, ακούσαμε τα δυο πρώτα πρωτότυπα κομμάτια της σειράς. Τίτλος επεισοδίου «Original Song»… ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς.

Οι φήμες ότι το Glee θα δοκιμάσει στο storyline και original κομμάτια ακούγονταν αρκετό καιρό τώρα. Οι λεπτομέρειες, όμως, έγιναν γνωστές μόλις τον τελευταίο μήνα, όταν άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους φωτογραφίες και videos από το επεισόδιο της Τρίτης. Όπως μάλιστα αφήνουν να εννοηθεί οι παραγωγοί της σειράς δεν θα είναι η μοναδική φορά που θα ακούσουμε πρωτότυπα κομμάτια από τους πρωταγωνιστές.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική πρωτιά για το Glee. Κερτ και Μπλείν αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί, σε μια ιδιαίτερα τρυφερή σκηνή, πολύ σημαντική για την μυθολογία της σειράς, αλλά και για την εξέλιξη της ιστορίας του Κερτ (ναι… ο υπογράφων δάκρυσε λίγο). Δεν είναι άλλωστε πολλές οι φορές που δυο gay χαρακτήρες εκδηλώνουν τον έρωτα τους σε μια τηλεοπτική σειρά, πόσο μάλλον όταν κάτι τέτοιο γίνεται με τόσο όμορφο τρόπο, όπως στο συγκεκριμένο επεισόδιο.

Τώρα που το σκέφτομαι, αν κάτι τέτοιο προβάλλονταν σε prime time στην ελληνική TV, ούτε που μπορώ να σκεφτώ τι θα συνέβαινε με αντιδράσεις από Εκκλησίες και ΕΣΡ.

Τες πα… στα περί Glee πάλι! Ο Μπλέιν είναι σαφέστατα ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη της σειράς, σε αυτή την περίεργη, δεύτερη σαιζόν που διανύει, στην οποία προσπαθεί να βρει κατά πως μια ισορροπία ανάμεσα στην πραγματικότητα του να είσαι παγκόσμιο φαινόμενο και κορυφαία μπίζνα και στο να κρατάς την φρεσκάδα και την σπιρτάδα που σε καθιέρωσε τόσο γρήγορα.

Ναι, δεν τα καταφέρνει πάντα το ίδιο καλά! Ναι, έχει και μέτρια επεισόδια! Ναι έχει κάνει και τα λάθη του, όπως αυτό το ανεκδιήγητο επεισόδιο – tribute στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς (πραγματικά τι σκεφτόντουσαν). Σίγουρα όμως, δεν είναι τόσο κακό ή μέτριο, όσο γράφεται σε διάφορα sites και blogs το τελευταίο διάστημα. Άσε που πολλές φορές τα covers από το καστ του Glee είναι καλύτερα από τα original κομμάτια.

Περισσότερα για το συγκεκριμένο, σε επόμενο post του Antivirus. Μέχρι τότε δείτε τα δυο original κομμάτια του Glee… «Get it Right», από την αγαπημένη Ρέιτσελ Μπέρι (Λέα Μισέλ) και «Loser Like Me» από όλο το καστ.

Νέα Υόρκη ερχόμαστε!!!!!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!